Fiery Driver voor Windows:

Fiery Driver zorgt dat uw toepassingen kunnen communiceren met Fiery server en documenten kunnen printen.

Fiery Driver werkt met Fiery servers die de taal PostScript gebruiken.

Tet op het volgende wanneer u Fiery Driver gebruikt:

• Fiery Driver heeft standaardinstellingen voor de meeste toepassingen en printers. U kunt eenvoudig de instellingen wijzigen als u een nieuwe printeroptie installeert of een specifieke functie wilt instellen.

• Aan de hand van afdrukopties en de bijbehorende instellingen kunt u de speciale functies van de printer gebruiken. Met de afdrukoptie Dubbelzijdig afdrukken kunt u bijvoorbeeld de afdrukstand van afgedrukte afbeeldingen opgeven.

• Sommige afdrukopties (documenteigenschappen) van Fiery Driver zijn ook beschikbaar vanuit uw toepassingen wanneer u een taak afdrukt.

• Over het algemeen worden bij het wijzigen van de Fiery Driver-afdrukopties via de map Apparaten en printers (of Printers en faxapparatenof Printers) de algemene instellingen gewijzigd die van toepassing zijn op alle taken die met de geselecteerde printer worden afgedrukt. Mogelijk moet u dezelfde instellingen ook vanuit de toepassing selecteren, omdat toepassingsspecifieke instellingen de algemene instellingen kunnen overschrijven. Afdrukinstellingen die in de toepassing zijn geselecteerd, zijn doorgaans van kracht voor de huidige sessie, zolang u de toepassing open hebt staan.

Wanneer u afdrukt vanuit toepassingen met specifieke opties voor volledige afloop en schalen, raden wij u voor de meeste toepassingen aan de instellingen voor deze afdrukopties te definiëren in de Fiery Driver. Voor Adobe-toepassingen is het mogelijk dat de uitvoerschaling en de afgedrukte afbeelding worden gewijzigd, als de opties voor volledige afloop en schalen zijn ingesteld in het dialoogvensterAfdrukken van deze toepassing en u deze niet hetzelfde instelt in de Fiery Driver.

Meer informatie over specifieke afdrukinstellingen en Fiery Driver-afdrukopties vindt u in het onderdeel Afdrukken van de gebruikersdocumentatie.