Afdrukinstellingen wijzigen met Fiery Driver

U kunt afdrukinstellingen wijzigen voor het huidige document of voor alle documenten die u verzendt vanaf uw computer.

De plaats waar u een instelling wijzigt, bepaalt het bereik van de wijziging:

• Wijzigingen die zijn gemaakt vanuit een toepassing gelden doorgaans voor documenten die worden afgedrukt terwijl die toepassing is geopend.

• Wijzigingen in Afdrukvoorkeuren gelden voor de geselecteerde printer en voor alle afdruktaken die naar die printer worden verzonden. Als u echter dezelfde instelling voor een afdrukoptie kunt opgeven in de toepassing, is het mogelijk dat de instelling in de toepassing de instelling in Afdrukvoorkeuren overschrijft.

Opmerking: Als u een afdrukinstelling wijzigt voor een enkel document via Afdrukvoorkeuren, moet u niet vergeten, indien nodig, de standaardwaarde weer in te stellen voordat u andere documenten afdrukt tijdens de sessie met de huidige toepassing. Als u de toepassing sluit, worden alle instellingen teruggezet op de standaardwaarden in Afdrukvoorkeuren.

Sommige taken vereisen een specifieke methode om de instellingen te wijzigen. Zo moeten alle lettertype-instellingen bijvoorbeeld worden gewijzigd via Afdrukvoorkeuren en niet vanuit een toepassing. Als u de instellingen niet kunt wijzigen in uw toepassing, moet u ze wijzigen via Afdrukvoorkeuren.