Voorinstellingen in Fiery Driver

Een voorinstelling is een verzameling afdrukinstellingen in Fiery Driver die u op een later tijdstip kunt openen.

U kunt een taakvoorinstelling selecteren in de lijst Voorkeuzen of een nieuwe voorinstelling maken op basis van de huidige geselecteerde opties in Fiery Driver. Als een taak momenteel geen voorinstelling gebruikt, is het veld met de voorinstelling blanco: er wordt geen tekst weergegeven in het veld Voorkeuzen. Bij alle eigenschappen worden de oorspronkelijke standaardinstellingen weergegeven. Wanneer u een taakvoorinstelling selecteert, worden alle instellingen bijgewerkt volgens de opgeslagen voorinstelling. Als u een afdrukinstelling wijzigt, wordt de lijst Voorkeuzen weer blanco.

Er zijn twee soorten taakvoorinstellingen:

• Lokale voorkeuzen – opgeslagen op de lokale computer van de gebruiker.

Lokale voorkeuzen zijn altijd beschikbaar in de lijst Voorkeuzen wanneer u de Fiery server opent. Voorinstellingen blijven op uw lokale vaste schijf staan totdat u ze verwijdert.

• Servervoorinstellingen: deze zijn opgeslagen op de Fiery server met behulp van Command WorkStation en worden gedeeld met andere gebruikers van de Fiery server. Gepubliceerde servervoorinstellingen worden weergegeven in de lijst Voorkeuzen.

Wanneer u een servervoorinstelling toepast op een taak, worden de bijbehorende instellingen onderdeel van de taak en blijven dit totdat u een voorinstelling wijzigt.

U kunt een servervoorinstelling niet wijzigen in Fiery Driver. Als de servervoorinstelling vergrendelde afdrukinstellingen bevat, kunt u de afdrukinstellingen overschrijven in Fiery Driver nadat u deze hebt geselecteerd voor de taak. Wanneer u de instelling overschrijft, wordt het vak Voorkeuzen blanco. (Raadpleeg de Help van Command WorkStation.)