Tabblad Fiery-afdrukken

Het tabblad Fiery-afdrukken is de plaats waar u alle veelgebruikte afdrukfuncties kunt beheren.

Het tabblad Fiery-afdrukken bevat alle afdrukinstellingen die specifiek zijn voor de printer. Als u een standaardinstelling kiest, wordt de taak afgedrukt volgens de instellingen die zijn ingevoerd tijdens Instelling of volgens de standaardinstellingen van de printer.

Opmerking: Bepaalde opties in het tabblad Fiery-afdrukken kunt u ook openen en instellen vanuit een toepassing, waarbij het mogelijk is dat de instellingen van de toepassing voorrang hebben op de instellingen die zijn gekozen via Afdrukvoorkeuren.

Bovendien kunnen bepaalde hulpprogramma's, zoals Command WorkStation, bepaalde afdrukinstellingen voor een taak vervangen. (Raadpleeg de Help van Command WorkStation.)