Watermerken gebruiken in Fiery Driver

Met de functie Watermerk van Fiery Driver kunt u (onafhankelijk van de afdruktoepassing) tekst afdrukken over de eerste pagina of elke pagina van een document.

U kunt de watermerkdefinities definiëren, opslaan en gebruiken voor alle printers van de Fiery server en voor alle documenten. U kunt ook watermerkinstellingen opgeven wanneer u een document afdrukt.

Opmerking: Het afdrukken van watermerken wordt niet door alle toepassingen ondersteund. Niet alle lettertypen, zoals bepaalde Japanse en Chinese lettertypen, worden afgedrukt in watermerken.