Open de lijst met geïnstalleerde printers

De manier waarop u navigeert naar de lijst met printers die op een computer zijn geïnstalleerd, is afhankelijk van het besturingssysteem.

1. Navigeer naar de apparaten en printers in het netwerk.

De printers worden weergegeven in het tabblad Printers en scanners of in de map Apparaten en printers.

2. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Windows 11: klik op het bureaublad met de rechtermuisknop op de knop Start in de linkerbenedenhoek van het scherm. Klik op Instellingen. Klik op Bluetooth en apparaten en selecteer vervolgens Printers en scanners.
    • Windows Server 2022: klik op het bureaublad met de rechtermuisknop op de knop Start in de linkerbenedenhoek van het scherm. Klik op Instellingen. Klik op Apparaten en selecteer vervolgens Printers en scanners.
    • Windows Server 2019: klik op het bureaublad met de rechtermuisknop op de knop Start in de linkerbenedenhoek van het scherm. Klik op Instellingen. Klik op Apparaten en selecteer vervolgens Printers en scanners.
    • Windows 10/Server 2016: klik op het bureaublad met de rechtermuisknop op de knop Start in de linkerbenedenhoek van het scherm. Klik op Instellingen. Klik op Apparaten en selecteer vervolgens Printers en scanners.
      Opmerking: Fiery Driver ondersteunt alle versies van Windows 10, inclusief versie 21H2 en eerder.