Werken met voorinstellingen in Fiery Driver

U kunt voorinstellingen maken, bewerken en verwijderen. U kunt ook de standaardinstellingen voor een voorinstelling herstellen.

Lokale voorinstellingen kunt u exporteren en importeren met Fiery Driver.

Opmerking: De bestandsindeling van voorinstellingen is .sav of .xml. Bij de indeling .sav bestaat elke voorinstelling uit een afzonderlijk bestand. Bij de indeling .xml bevinden alle voorinstellingen zich in een enkel bestand. Het voorinstellingsbestand wordt specifiek voor een gebruiker gemaakt.