Fiery Driver gebruiken om opties in te stellen die op de printer zijn geïnstalleerd

Als u de afdrukopties voor de printer en de Fiery server goed wilt gebruiken, moet u de Fiery server vanaf uw computer configureren voor de opties die op de printer zijn geïnstalleerd.

Als Tweerichtingscommunicatie is ingeschakeld, worden de instellingen vervangen die u voor de installeerbare opties handmatig hebt gemaakt. Met tweerichtingscommunicatie kan Fiery Driver ook de momenteel geïnstalleerde opties opvragen bij de printer. De geïnstalleerde opties worden weergegeven in de lijst Geïnstalleerde opties en de Fiery Driver-instellingen die van deze opties afhangen worden ingeschakeld.

Wanneer u de installeerbare opties handmatig configureert, moet u zorgen dat de instellingen overeenkomen met de werkelijke configuratie van de printer. Anders komen de afdrukopties die worden weergegeven in Fiery Driver mogelijk niet overeen met de werkelijk beschikbare afdrukopties.

Ook kunt u de standaardwaarden van de opties herstellen.