Dubbelzijdige taken afdrukken

U kunt een enkelzijdige taak afdrukken als een dubbelzijdige taak door een instelling voor dubbelzijdig afdrukken op te geven, die de afdrukstand van de afgedrukte afbeeldingen bepaalt.

Opmerking: De weergegeven instellingen voor dubbelzijdig afdrukken zijn afhankelijk van de printer.

Als het document een oneven aantal pagina's heeft, wordt met deze optie een blanco pagina ingevoegd aan het einde van de taak.

1. Klik op Bestand > Afdrukken in de toepassing waarmee u werkt en selecteer de Fiery server als uw printer.
  2. Klik op de knop die het venster Documenteigenschappen weergeeft.

De procedure voor het openen van het venster Documenteigenschappen hangt af van de gebruikte toepassing.

3. Klik op het pictogram Opmaak.
  4. Selecteer een van de instellingen voor dubbelzijdig afdrukken:
    • Druk de bovenzijde van de afbeelding af op zijde 1 tegen dezelfde paginarand als de bovenzijde van de afbeelding op zijde 2.

Staand Liggend
    • Druk de bovenzijde van de afbeelding af op zijde 1, aan de tegenovergestelde paginarand van de bovenzijde van de afbeelding op zijde 2.

Staand Liggend
Raadpleeg de documentatie bij uw printer voor meer informatie.