Beeldverschuiving gebruiken

Beeldverschuiving is van invloed op het verschuiven van het beeld voor de volledige taak, niet per pagina.

U kunt echter uitlijninstellingen opgeven voor de pagina's aan de voorzijde (oneven) en achterzijde (even). Met Beeldverschuiving kunt u voorkomen dat de afbeelding wordt afgekapt.

Opmerking: Beeldverschuiving wordt niet ondersteund voor afdrukken met Boekje maken en Combineren.

In het algemeen is Beeldverschuiving nuttig voor het volgende:

• Corrigeren van het papierpad van de printer als dit niet is gecentreerd.

• Inhoud uitlijnen met voorgedrukte velden in formulieren.

• Inhoud aan de ene zijde van het papier correct uitlijnen met inhoud die al is afgedrukt op de andere zijde van het papier.

1. Klik op Bestand > Afdrukken in de toepassing waarmee u werkt en selecteer de Fiery server als uw printer.
  2. Klik op de knop die het venster Documenteigenschappen weergeeft.

De procedure voor het openen van het venster Documenteigenschappen hangt af van de gebruikte toepassing.

3. Klik op het pictogram Afwerking.
  4. Vouw de optie Beeldverschuiving uit en selecteer Beeldverschuiving.
  5. Selecteer de meeteenheden.
  6. Typ in de velden X en Y de instellingen voor de verschuiving van de afbeelding voor Voorkant en Achterkant.
    Opmerking: De maximumwaarde voor zowel de X-as als de Y-as is 999,99 punten/13,89 inch/352,77 mm.
  7. Selecteer Voor- en achterkant uitlijnen om de afbeeldingen op de voor- en achterzijde passend uit te lijnen.