Fiery JobMaster

Fiery JobMaster is een geavanceerde taakvoorbereidingsoplossing op basis van PDF die gebruikers helpt bij het uitvoeren van complexe documentvoorbereidingstaken als het invoegen van tabbladen, scannen, indelen in hoofdstukken, paginanummering en bewerkingen in de eindfase. Fiery JobMaster is naast Fiery Impose en Fiery Compose een van de Fiery-toepassingen voor drukwerkvoorbereiding.

Opmerking: U kunt Fiery JobMaster (of Fiery Impose of Fiery Compose) alleen gebruiken als een licentie is geactiveerd op uw clientcomputer. U hebt een licentieactiveringscode (LAC) nodig; neem contact op met uw Fiery-dealer of printerfabrikant als u niet over een dergelijke code beschikt.

Fiery JobMaster omvat de opties van Fiery Compose, maar Fiery Compose is ook als afzonderlijke optie onder licentie verkrijgbaar.

U kunt toegang krijgen tot Fiery JobMaster vanuit Command WorkStation en de toepassing wordt geopend in het venster Fiery JobMaster.

Adobe Acrobat en Enfocus PitStop worden in het Fiery JobMaster-pakket geleverd. Adobe Acrobat en PitStop maken bewerkingen in Acrobat mogelijk vanuit Fiery JobMaster en kunnen in bepaalde gevallen worden gebruikt om PostScript-bestanden te converteren naar PDF voor Fiery JobMaster. Raadpleeg Hulpprogramma's in het pakket met gebruikersdocumentatie voor meer informatie over de installatie van Acrobat en PitStop.

Raadpleeg de versienotities op http://help.efi.com/fea voor belangrijke informatie over deze versie van Fiery JobMaster.