Een taak openen in Fiery JobMaster

Na het activeren van uw licentie kunt u met Fiery JobMaster beginnen te werken. Open een PostScript- of Adobe PDF-bestand vanuit Command WorkStation. De taak moet in de wachtrij geplaatst/geblokkeerd zijn.

Als u een taak met de status Verwerkt/Geblokkeerd selecteert en Acties > Voorbeeld kiest, wordt de taak geopend in het venster Rastervoorbeeld. U moet eerst het raster van de taak verwijderen voordat u een verwerkte taak in Fiery JobMaster kunt bewerken. Selecteer de taak in de lijst Geblokkeerd en kies Acties > Raster verwijderen.

1. Selecteer een in wachtrij geplaatste/geblokkeerde taak in de lijst Geblokkeerd van Command WorkStation.
  2. Kies Acties > JobMaster.
  3. Druk op de Optie-toets (Mac OS) of de Alt-toets (Windows) en klik op een pagina in het deelvenster Velweergave om dezelfde pagina te selecteren in het deelvenster Paginaweergave.

U kunt nu scans inlezen, deze bewerken en in uw taak plaatsen; pagina's bewerken en paginanummers toevoegen; en tabbladen invoegen en de tabbladen en de tabbladtekst bewerken.