Een nieuwe taak toevoegen

U kunt een lege nieuwe taak maken in Fiery JobMaster (of Fiery Impose/Fiery Compose).

U moet over een licentie voor Fiery JobMaster (of Fiery Impose/Fiery Compose) beschikken op uw computer om een nieuwe taak te kunnen maken. U kunt geen nieuwe taak maken in de demoversie van Fiery Impose.
U kunt heel de taak in Fiery JobMaster maken, inclusief taken met tabbladen en scans. Dit is handig wanneer er nog geen digitale inhoud is opgeslagen op de Fiery Server.
  1. Klik op het pictogram Nieuwe taak in de werkbalk van Command WorkStation. As het pictogram Nieuwe taak niet zichtbaar is in de werkbalk, moet u het toevoegen met de functie Aanpassen in Command WorkStation. Raadpleeg de Help van Command WorkStation voor meer informatie. Uw nieuwe taak wordt geopend in Fiery JobMaster als één blanco pagina met het standaardpaginaformaat dat is ingesteld in Voorkeuren in Command WorkStation.
  2. Pas de gewenste instellingen toe.
  3. Voeg indien gewenst pagina's uit een bestaande taak toe. U kunt alleen pagina's toevoegen vanuit het PDF-brondocument. U kunt geen pagina's invoegen die eerder als ingevoegde tabbladen aan die taak zijn toegevoegd.