Fiery JobMaster-Fiery Impose-Fiery Compose

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery Compose

Met Fiery Compose, naast Fiery Impose en Fiery JobMaster een van de Fiery-toepassingen voor drukwerkvoorbereiding, kunt u een taak (die in de wachtrij geplaatst en geblokkeerd is in Command WorkStation) voorbereiden om af te drukken.

Fiery Compose wordt weergegeven in het venster Fiery-voorbeeld. Fiery Impose stelt u in staat inslaginstellingen op te geven in dezelfde workflow en onmiddellijk de resultaten te bekijken van de acties die u onderneemt in Fiery Compose en Fiery Impose.

Opmerking: De opties van Fiery Compose zijn een subset van Fiery JobMaster, dat meer geavanceerde opties voor taakvoorbereiding bevat.

Fiery Compose is een dynamische toepassing: Welke opties beschikbaar zijn, hangt af van de geselecteerde printer. Voor een enkelvoudige taak kunt u Fiery Compose gebruiken om:

  • Hoofdstukken in te stellen en subsets voor afwerking toe te passen, indien ondersteund

  • Verschillende media op te geven voor voor- en achteromslagen, tekstpagina's en secties

  • Blanco pagina's, vellen, tabbladen of andere documenten in te voegen

  • Een document te bewerken met AdobeAcrobat en EnfocusPitStop

Opmerking: Er moet een licentie voor Fiery Compose zijn geactiveerd op de clientcomputer om alle functies van Fiery Compose te kunnen gebruiken.

In Fiery Compose kunt u op paginaniveau aan elke gewenste PDF- of PostScript-taak werken. Als u een PostScript-taak bewerkt in Fiery Compose, dan converteert Fiery Compose deze naar PDF. Wijzigingen die u aanbrengt in de taak worden in het deelvenster Velweergave weergegeven.

Als een taak instellingen voor Gemengde media bevat die zijn ingesteld in het printerstuurprogramma of in Command WorkStation, worden deze instellingen weergegeven wanneer u de taak bekijkt in Fiery Compose. Nadat u de taak in Fiery Compose hebt opgeslagen, kunt u niet meer teruggaan en wijzigingen aanbrengen in het venster Gemengde media.

Gebruiksrechtovereenkomst