Fiery Impose

Fiery Impose, samen met Fiery JobMaster en Fiery Compose een van de Fiery-toepassingen voor drukwerkvoorbereiding, past inslagopmaak toe op taken met speciale afdruk- en inbindvereisten. U kunt ook taken met variabele gegevens inslaan wanneer u Fiery Impose gebruikt.

Met Fiery Impose kunt u het volgende doen:

• Opgeven hoeveel rijen en kolommen met pagina's er op een vel moeten worden afgebeeld. U kunt vooraf gedefinieerde opmaakmodellen gebruiken voor veel voorkomende inslagtaken of aangepaste opmaakmodellen maken.

• De plaatsing van pagina's op een vel bepalen; de opmaak van Fiery Impose geeft de plaats van de vouw- en snijlijnen en andere elementen met drukkerstekens aan.

Met Fiery Impose kunt u meerdere paginabeelden op één vel afdrukken.

• Geavanceerde taakvoorbereidingstaken toepassen op uw taak in dezelfde workflow met behulp van Fiery JobMaster, indien ingeschakeld.
  • Gemengde media-instellingen toepassen op uw taak in dezelfde workflow als inslaginstellingen, als u Fiery Compose hebt ingeschakeld.
    Opmerking: De functies van Fiery Compose zijn opgenomen in Fiery JobMaster.

Voor Fiery Impose is Adobe Acrobat met Enfocus PitStop vereist. Wij raden aan de in het pakket geleverde versie van Acrobat te gebruiken.

U kunt toegang krijgen tot Fiery Impose, Fiery JobMaster en Fiery Compose vanuit Command WorkStation, en de toepassingen worden geopend in het venster Fiery-voorbeeld.

Raadpleeg Hulpprogramma's in het pakket met gebruikersdocumentatie voor meer informatie over de installatie van Acrobat en PitStop.

Licentie voor Fiery Impose

Er moet een licentie voor Fiery Impose zijn geactiveerd op uw werkstation om alle functies van Impose te kunnen gebruiken. Zonder geactiveerde licentie werkt Fiery Impose in Demo-modus, wat het volgende betekent:

• Er wordt aan watermerk toegepast op afdruktaken

• U kunt ingeslagen taken met de indeling .dbp opslaan op deFiery Server

• U kunt ingeslagen taken in Adobe PDF-indeling niet opslaan op een vaste schijf of op de Fiery Server