De licentie voor Fiery JobMaster activeren

U hebt een licentieactiveringscode (LAC) nodig om de licentie voor Fiery JobMaster te activeren. U kunt de licentie automatisch activeren als uw computer met het internet is verbonden of handmatig als uw computer niet met het internet is verbonden.

1. Klik in Command WorkStation met de rechtermuisknop op een taak en kies JobMaster of Voorbeeld als JobMaster niet wordt weergegeven.
    • Als u JobMaster hebt gekozen en u wordt gevraagd of u de optie wilt activeren, klikt u op Ja.
    • Als u Voorbeeld hebt gekozen, selecteert u Help > Licentie beheren in het venster Fiery-voorbeeld.
  2. Klik op het pictogram Help in het venster Activering van licentie en volg de instructies.