Fiery Driver -ohjaimen avulla sovelluksesi voivat siirtää tietoja Fiery-palvelimen kanssa ja tulostaa asiakirjoja.

Fiery Driver -ohjain toimii PostScript-kieltä käyttävien Fiery-palvelimien kanssa.

Noudata seuraavia ohjeita käyttäessäsi Fiery Driver -ohjainta:

• Fiery Driver sisältää oletusasetuksia useimmille sovelluksille ja tulostimille. Voit muuttaa asetuksia helposti, jos asennat uuden tulostinvaihtoehdon tai haluat määrittää jonkin tietyn ominaisuuden.

• Tulostusvaihtoehdoilla ja -asetuksilla voit ottaa käyttöön tulostimesi erityisominaisuuksia. Esimerkiksi Kaksipuolinen-asetuksella voit määrittää kuvien tulostussuunnan.

• Jotkin Fiery Driver-tulostusvaihtoehdot (asiakirjan ominaisuudet) ovat käytettävissä myös sovelluksissasi tulostaessasi työtä.

• Tavallisesti Fiery Driver-tulostusvaihtoehtojen muuttaminen Asetukset-ikkunassa tai Laitteet ja tulostimet -kansiossa muuttaa yleisiä asetuksia, jotka koskevat kaikkia valitulla tulostimella tulostettuja töitä. Tällöin samat asetukset täytyy ehkä valita sovelluksessa, koska sovelluskohtaiset asetukset saattavat kumota yleiset asetukset. Sovelluksessa valitut tulostusasetukset ovat yleensä käytössä nykyisessä istunnossa sovelluksen ollessa avoinna.

Kun tulostat sovelluksista, joissa on sovelluskohtaisia leikkausvara- ja skaalausasetuksia, suosittelemme määrittämään nämä tulostusvaihtoehtojen asetukset Fiery Driver -ohjaimesta useimmille sovelluksille. Jos leikkausvara- ja skaalausasetukset on määritetty Adobe-sovelluksen Tulosta-ikkunassa, mutta et määritä niitä Fiery Driver-ohjaimessa sovelluksen asetusten mukaisiksi, tulosteen skaalaus ja tulostettu kuva saattavat muuttua.

Tietoja Fiery Driver -tulostusasetuksista ja -vaihtoehdoista on käyttäjän oppaiden Printing-kohdassa.