Avaa asennettujen tulostimien luettelo

Asennettujen tulostimien luettelo avataan eri käyttöjärjestelmissä eri tavoin.

1. Etsi verkossasi olevat laitteet ja tulostimet.

Tulostimet näkyvät Tulostimet ja faksit -välilehdessä tai Laitteet ja tulostimet -kansiossa.

2. Toimi seuraavasti:
    • Windows 11: Napsauta työpöydällä näytön vasemmassa alakulmassa olevaa Käynnistä-painiketta hiiren kakkospainikkeella. Valitse Asetukset. Valitse Bluetooth ja laitteet ja valitse sitten Tulostimet ja skannerit.
    • Windows Server 2022: Napsauta työpöydällä näytön vasemmassa alakulmassa olevaa Käynnistä-painiketta hiiren kakkospainikkeella. Valitse Asetukset. Valitse Laitteet ja valitse sitten Tulostimet ja skannerit.
    • Windows Server 2019: Napsauta työpöydällä näytön vasemmassa alakulmassa olevaa Käynnistä-painiketta hiiren kakkospainikkeella. Valitse Asetukset. Valitse Laitteet ja valitse sitten Tulostimet ja skannerit.
    • Windows 10/Server 2016: Napsauta työpöydältä hiiren kakkospainikkeella näytön vasemman alakulman Aloitus-painiketta. Valitse Asetukset. Valitse Laitteet ja valitse sitten Tulostimet ja skannerit.
      Huomautus: Fiery Driver tukee kaikkia Windows 10 -versioita, myös versiota 21H2 ja aiempia.