Fiery Driver -ohjaimen asennus komentoriviltä

Kohteesta WebTools ladattu Windows-ohjaintiedosto tukee nyt ohjaimen hiljaista asennusta missä tahansa asiakasjärjestelmässä. Tämä ominaisuus tukee Windows-ohjaimen asentamista yrityksessä eri kolmansien osapuolten käyttöönottotyökalujen avulla.

Voit tarkastella virheitä valitsemallaTapahtumienvalvonta > Windows-lokit > Sovellus. PRNTDRV.EXE näkyy virheen lähteenä.
Huomautus: Virheilmoitukset näkyvät myös komentoikkunassa.
Seuraavia toimintoja tuetaan:
  • Fiery Driver -ohjaimen ohjatun asennusohjelman käynnistäminen
    Huomautus: Voit käynnistää Fiery Driver-ohjaimen ohjatun asennusohjelman käynnistämällä PRNTDRV.EXE joko komentorivillä tai Windowsin resurssienhallinnassa.
  • Tulostinohjaimen ja tulostimen hiljainen asennus
  • Luettelo malleista, joita ohjainpaketti tukee
  • Luettelo alueista, joita ohjainpaketti tukee
  • Ohjainpaketin poisto
  • Huomautus: Viimeiset neljä lueteltua toimintoa ovat käytettävissä soveltamalla tiettyjä parametreja PRNTDRV.EXE-tiedostoon komentoriviltä.
Huomautus: Kaikkia toimintoja varten avaa komentoikkuna CMD.EXE järjestelmänvalvojatilassa. Kun komentoikkuna avautuu, vaihda kansio hakemistoon, jossa PRNTDRV.EXE on.

Fiery Driver -ohjaimen ohjatun asennusohjelman käynnistäminen

Fiery Driver -ohjaimen ohjatun asennusohjelman Setup.exe käynnistetään, jos se kuuluu ohjainpakettiin eikä parametreja välitetä PRNTDRV.EXE-tiedostoon; tämä voidaan toteuttaa seuraavasti:
  • Kaksoisnapsauttamalla PRNTDRV.EXE resurssienhallinnasta
  • Kirjoittamalla PRNTDRV.EXE komentoikkunaan
Huomautus: Kohteen PRNTDRV.EXE kaksoisnapsauttaminen ei tuo näkyviin tulostinohjaimen paketin purkuikkunaa. Sen sijaan tulostinohjaimen asennus jatkuu ja Fiery Driver -ohjaimen ohjattu asennusohjelma tulee näyttöön.

Tulostinohjaimen ja tulostimen hiljainen asennus

Komento: PRNTDRV.EXE /install [-i ipaddress/hostname] [-l locale] [-m model] [-p printername] [-q queue]

• -i määrittää sen tulostinpalvelimen IP-osoitteen/palvelinnimen, johon tulostin osoittaa. Käyttäjän vastuulla on varmistaa, että määritetty IP-osoite/palvelinnimi kuuluu kelvolliseen tulostinpalvelimeen. Niiden voimassaoloa koskevia tarkistuksia ei tehdä. Tämä parametri on pakollinen, ja virhe raportoidaan, jos se puuttuu.
  • -l määrittää asennettavan tulostinohjaimen kaksikirjaimisen aluetunnuksen. Jos tulostinohjainpaketti tukee useita kieliä, tämä parametri on pakollinen, ja virhe raportoidaan, jos se puuttuu. Jos tulostinohjainpaketti on aluekohtainen, tätä parametria ei tarvita, koska ohjainpaketissa on saatavilla vain yksi ohjain, joka voidaan asentaa.
  • -m määrittää asennettavan ohjaimen mallin. Ohjainpaketti tukee yleensä vähintään kahta tulostinohjaimen mallia. Tämä parametri on pakollinen, ja virhe raportoidaan, jos se puuttuu.
    Huomautus: Mallin nimen on oltava lainausmerkeissä.
  • -p määrittää tulostimen nimen. Tämä parametri on valinnainen, ja jos sitä ei määritetä, tulostimen nimeksi asetetaan tulostimen mallin nimi.
    Huomautus: Tulostimen nimi on annettava lainausmerkeissä.
  • -q määrittää tulostusjonon, johon tulostimen on tarkoitus tulostaa. Se voi olla yksi seuraavista: Hold-, Print- tai Direct-jono tai virtuaalitulostimen nimi. Käyttäjän vastuulla on varmistaa, että määritetty tulostusjono tai virtuaalitulostin on palvelimella. Tämä parametri on valinnainen, ja jos sitä ei määritetä, tulostusjonon oletusasetuksena on "print".

Luettelo malleista, joita ohjainpaketti tukee

Komento: PRNTDRV.EXE /listmodels [locale]

Jos haluat luetteloida määritetyn alueen tukemat mallit, kaksikirjaiminen aluetunnus on määritettävä valitsimen /listmodels vieressä. Jos määritetty alue on virheellinen tai jos ohjainpaketti ei tue sitä, virhe raportoidaan. Tämä parametri on pakollinen, jos ohjainpaketti tukee useampaa kuin yhtä aluetta. Jos ohjainpaketti on aluekohtainen (tukee vain yhtä aluetta), tämä parametri ohitetaan.

Luettelo alueista, joita ohjainpaketti tukee

Komento: PRNTDRV.EXE /listlocales

Ohjainpaketin poisto

Komento: PRNTDRV.EXE /extract [path]

Parametri [path] on valinnainen, ja jos sitä ei anneta, ohjainpaketti viedään kansioon Prntdrvr, joka on toisessa kansiossa PRNTDRV.EXE-tiedoston kanssa. Jos polku on määritetty, sen on oltava absoluuttinen.