MukautaPikatoiminnot Fiery-tulostus-välilehdessä

Pikatoiminnot Fiery-tulostus-välilehdessä voidaan mukauttaa sisältämään usein käyttämäsi tulostustoiminnot.

Tämä säästää aikaa, sillä sinun ei tarvitse avata kaikkia muita tulostusasetusten kuvakkeita, jos haluat ainoastaan säätää Pikatoimintojen asetuksia.

Kun sijoitat jonkin tulostusasetuksen Pikatoimintoihin, se on yhä näkyvissä myös sen alkuperäisen tulostusasetuskuvakkeen alla. Voit määrittää asetuksen kummasta tahansa paikasta.

Pikatoiminnot eivät tue tulostusasetuksia, jotka avautuvat uudessa ikkunassa, kun ne valitaan, esimerkiksi Monimedia-asetusta Media-välilehdessä.

1. Toimi seuraavasti:
    • Avaa Tulostusmääritykset-valintaikkunassa kansio, joka sisältää asennettujen tulostimien luettelon, napsauta haluamasi tulostimen kuvaketta ja valitse Tulostusmääritykset. (Katso Avaa asennettujen tulostimien luettelo.)

• Valitse sovelluksessa File (Tiedosto) > Print (Tulosta) tai File (Tiedosto) > Print Setup (Tulostimen asetukset) ja valitse tulostimeksi Fiery-palvelin. Napsauta painiketta, jossa näkyy Document Properties (Tiedoston ominaisuudet) -ikkuna.

Tiedoston ominaisuudet -ikkunan avaamiseen tarvittavat toimet vaihtelevat sovelluksen mukaan.

2. Napsauta Fiery-tulostus-välilehteä.
  3. Napsauta Pikatoiminnot-kuvaketta ja valitse sitten Mukauta.
  4. Lisää tai poista pikakuvake valitsemalla niistä yksi ja siirtämällä se Käytettävissä olevat pikakuvakkeet -luettelosta Nykyiset pikakuvakkeet -luetteloon tai sieltä pois.
    Huomautus: Pikatoiminnot-välilehti ei saa olla tyhjä. Jos poistat kaikki valinnat Pikatoiminnot-välilehdestä, siihen tulee näkyviin oletusvalintojen joukko.
  5. Tallenna muutokset valitsemalla OK.