Anna kirjautumistiedot

Jos Fiery-palvelin vaatii tulostukseen käyttäjän todennuksen, sinun on annettava käyttäjänimi ja salasana, kun käytät tulostamista.

Huomautus: Kirjautumisnimi voi olla verkkotoimialue\käyttäjänimi tai paikallinen käyttäjänimi. Kysy järjestelmän pääkäyttäjältä lisätietoja järjestelmävaatimuksista.
  1. Avaa Fiery Printing (Fiery-tulostus) -välilehti. (Katso Avaa Fiery-tulostus-välilehti..)
  2. Napsauta Työtiedot-kuvaketta ja laajenna Käyttäjän todennus.
  3. Poista Olen vieras -valintaruudun valinta.

Jos sinulla ei ole Windows-kirjautumisnimeä, valitse valintaruutu.

Huomautus: Fiery-palvelin täytyy olla määritetty sallimaan vierastulostus.
  4. Toimi seuraavasti:
    • Lähetä Windows-käyttäjänimi ja -salasanasi valitsemalla Käytä Windowsiin kirjautumista -valintaruutu.

• Kirjoita käyttäjänimi ja salasana asianmukaisiin kenttiin.

Huomautus: Käytä Windowsiin kirjautumista -valintaruutu ei ehkä tule näkyviin tietokoneessa määritetyn käyttäjän todennuksen tyypin mukaan.
  5. Vahvista, että Fiery-palvelin tunnistaa käyttäjänimen, salasanan ja käyttöoikeudet valitsemalla Vahvista.
    Huomautus: Vahvistus toimii vain, jos Kaksisuuntainen tietoliikenne on valittuna.
  6. Määritä haluamasi tulostusasetukset ja tulosta asiakirja.