Fiery-tulostus -välilehti

Fiery-tulostus -välilehti toimii kaikkien usein käytettävien tulostustoimintojen ohjauskeskuksena.

Fiery-tulostus -välilehdessä ovat kaikki tulostinkohtaiset tulostusasetukset. Jos valitset jonkin oletusasetuksen, työ tulostuu asennuksen aikana valituilla asetuksilla tai tulostimen oletusasetuksilla.

Huomautus: Joitakin Fiery-tulostus -välilehden asetuksia voi tarkastella ja määrittää myös sovelluksessa, ja sovelluksen asetukset saattavat kumota Tulostusasetukset -valintaikkunassa tehdyt asetukset.

Lisäksi jotkin apuohjelmat, kuten Command WorkStation, saattavat ohittaa jotkin työn tulostusasetukset. (Katso Command WorkStation -ohjetta.)