Fiery Driver -esiasetukset

Esiasetus ovat kokoelma valmiita Fiery Driver -tulostusasetuksia, joita voi ottaa käyttöön milloin tahansa.

Voit valita työlle esiasetuksen Esiasetukset-luettelosta tai luoda uuden esiasetuksen nykyisten Fiery Driver -asetusten pohjalta. Jos työssä ei tällä hetkellä ole käytössä esiasetusta, esiasetuskenttä on tyhjä eikä Esiasetukset-kentässä näy tekstiä. Kaikissa ominaisuuksissa näkyy niiden oletusasetus. Työn esiasetuksen valinta päivittää asetukset tallennetun esiasetuksen mukaiseksi. Jos muutat jotakin tulostusasetusta, Esiasetukset-luettelo tyhjenee.

Työn esiasetuksia on kahta tyyppiä:

• Paikalliset esiasetukset – Tallennettu paikallisesti käyttäjän tietokoneeseen.

Paikalliset esiasetukset ovat käytettävissä Esiasetukset-luettelossa aina, kun käytät Fiery-palvelinta. Ne säilyvät kiintolevylläsi, kunnes poistat ne.

• Palvelimen esiasetukset – Tallennettu Fiery-palvelimeen Command WorkStation -apuohjelmalla ja jaettu muiden Fiery-palvelimen käyttäjien kanssa. Julkaistut Palvelimen esiasetukset tulevat näkyviin Esiasetukset-luetteloon.

Kun käytät Palvelimen esiasetusta työssä, esiasetuksen asetuksista tulee osa työtä ja ne säilyvät työn mukana, kunnes muutat niitä.

Fiery Driver -järjestelmän Palvelimen esiasetusta ei voi muuttaa. Jos Palvelimen esiasetus sisältää lukittuja tulostusasetuksia, voit ohittaa Fiery Driver -tulostusasetukset sen jälkeen, kun olet valinnut sen työtä varten. Korvaamisen jälkeen Esiasetukset-ruutu muuttuu tyhjäksi. Lisätietoja on kohdassa Fiery Command WorkStation Help.