Kaksipuolisten töiden tulostus

Voit tulostaa yksipuolisen työn kaksipuolisena määrittämällä kaksipuolisuusasetuksen, joka määrittää tulostettujen kuvien suunnan.

Huomautus: Näkyviin tulevat kaksipuolisuusasetukset vaihtelevat tulostimen mukaan.

Jos asiakirjan sivumäärä on pariton, tämä asetus lisää työn loppuun tyhjän sivun.

1. Valitse sovelluksessa Tiedosto > Tulosta ja valitse tulostimeksi Fiery-palvelin.
  2. Avaa Printer properties (Tulostimen ominaisuudet) -ikkuna.

Printer Properties (Tulostimen ominaisuudet) -ikkuna avataan eri tavoin eri sovelluksissa.

3. Valitse Asettelu-kuvake.
  4. Valitse jompikumpi kaksipuolisuusasetuksista:
    • Tulostaa kuvan yläosan 1. puolelle sivun samalle reunalle kuin kuvan yläosan 2. puolella.

Pysty Vaaka
    • Tulostaa kuvan yläosan 1. puolelle sivun vastakkaiselle reunalle kuvan yläosasta 2. puolella.

Pysty Vaaka
Tietoja kaksipuolisesta tulostamisesta on käyttäjän oppaiden kohdassa Printing.