Käytä vesileimoja kohteessa Fiery Driver

Kohteen Fiery Driver Vesileima-ominaisuuden avulla voit tulostaa tekstiä (riippumatta tulostussovelluksen tarjoamasta) asiakirjan ensimmäiselle sivulle tai jokaiselle sivulle.

Voit määrittää, tallentaa ja käyttää vesileimamäärityksiä kaikille Fiery-palvelintulostimille ja kaikille asiakirjoille. Voit myös määrittää vesileima-asetukset, kun tulostat asiakirjan.

Huomautus: Kaikki sovellukset eivät tue vesileimatulostusta. Kaikkia fontteja, kuten tiettyjä japanilaisia ja kiinalaisia fontteja, ei tulosteta vesileimoihin.