Aseta tulostimeen asennetut asetukset Fiery Driver -ohjaimella

Jotta tulostimen ja Fiery server -palvelimen tulostusasetuksia voidaan käyttää oikein, sinun on määritettävä Fiery-palvelin tietokoneesta tulostimeen asennettuja vaihtoehtoja varten.

Kun Kaksisuuntainen tiedonsiirto on käytössä, se ohittaa kaikki asennettaviin asetuksiin tekemäsi manuaaliset asetukset. Kaksisuuntaisen tiedonsiirron avulla Fiery Driver voi myös lähettää kyselyn tulostimeen ja noutaa siitä tiedot asennetuista vaihtoehdoista. Asennetut vaihtoehdot on lueteltu Asennetut vaihtoehdot -luettelossa ja Fiery Driver -asetukset aktivoidaan kyseisten vaihtoehtojen mukaan.

Kun määrität asennettavat vaihtoehdot manuaalisesti, sinun on vastattava tulostimen todellista määritystä. Muuten Fiery Driver -ohjaimessa näkyvät tulostinvaihtoehdot eivät ehkä vastaa todellisia käytettävissä olevia tulostinvaihtoehtoja.

Voit myös palata vaihtoehtojen oletusarvoihin.