Tulostusasetusten muuttaminen Fiery Driver -sovelluksella

Voit muuttaa nykyisen asiakirjan tai kaikkien tietokoneesta lähetettyjen asiakirjojen tulostusasetuksia.

Asetuksen muutospaikka määrää muutoksen laajuuden.

• Sovelluksesta tehdyt muutokset koskevat yleensä asiakirjoja, jotka tulostetaan sovelluksen ollessa avoinna.

• Printing preferences (Tulostusmääritykset) -kohdassa tehdyt muutokset koskevat valittua tulostinta ja kaikkia tulostimeen lähetettyjä tulostustöitä. Jos kuitenkin voit määrittää saman tulostusasetusasetuksen sovelluksessa, sovellusasetus saattaa ohittaa Printing preferences (Tulostusmääritykset) -asetuksen.

Huomautus: Jos muutat yksittäisen asiakirjan tulostusasetusta Printing preferences (Tulostusmääritykset) -kohdan avulla, muista palauttaa asetus tarvittaessa takaisin oletusarvoonsa ennen muiden asiakirjojen tulostamista nykyisen sovellusistunnon aikana. Sovelluksen sulkeminen palauttaa kaikki asetukset oletusarvoihinsa Printing preferences (Tulostusmääritykset) -kohdassa.

Jotkin tehtävät edellyttävät tiettyä tapaa asetusten muuttamiseksi. Esimerkiksi kaikki muutokset fonttiasetuksiin on tehtävä Printing preferences (Tulostusmääritykset) -kohdassa, ei sovelluksessa. Jos sovelluksesi ei salli asetusten muuttamista, käytä Printing preferences (Tulostusmääritykset) -kohtaa.