Fiery Driver Til Windows

Fiery Driver lader dine programmer kommunikere med din Fiery server, og printe documenter.

Fiery Driverfungerer med Fiery servers der bruger PostScript-sproget.

Når du bruger Fiery Driver, bemærk følgende:

• Fiery Driver har standardindstillinger for de fleste applikationer og printere. Du kan nemt ændre indstillinger, hvis du installerer en ny printerfunktion eller ønsker andre indstillinger for en bestemt funktion.

• Udskriftsfunktioner og de tilhørende indstillinger giver dig adgang til printerens specielle funktioner. Udskriftsfunktionen Dupleks giver dig f.eks. mulighed for at indstille, hvordan de udskrevne billeder vender.

• Nogle Fiery Driver Udskrivningsindstillinger (dokumentegenskaber) er også tilgængelige fra dine applikationer, når du udskriver et job.

• Generelt ændrer du Fiery Driverudskriftsindstillinger fra Enheder og printere (eller Printere og faxe eller Printere ) -mappen ændrer de globale indstillinger, der gælder for alle job, der udskrives med den valgte printer. Du skal muligvis også vælge de samme indstillinger fra programmet, fordi applikationsspecifikke indstillinger muligvis tilsidesætter de globale indstillinger. Udskriftsindstillinger, der er valgt inden for programmet, er generelt gældende for den aktuelle session, mens du har programmet åbent.

Når du udskriver fra programmer, der har applikationsspecifikke indstillinger til udblødning og skalering, anbefaler vi, at du definerer disse udskriftsvalgsindstillinger i Fiery Driver til de fleste applikationer. For Adobe-applikationer, hvis indstillingerne for udblødning og skalering er lavet i Print dialogboksen i programmet, og du angiver dem ikke i Fiery Driverfor at matche indstillingerne i programmet, kan det ændre udskiftningen og det udskrevne billede.

Oplysninger om specifikkeFiery Driver udskriftsindstillinger og udskriftsindstillinger finder du under Udskrivning, som er en del af brugerdokumentationssættet.