Udskriv dupleksjobs (dobbeltsidede)

Du kan udskrive et enkeltsidet job som et dupleksjob (dobbeltsidet) ved at angive en dupleksindstilling, der bestemmer de udskrevne billeders retning.

Bemærk: De viste dupleksindstillinger varierer efter printeren.

Hvis dokumentet har et ulige antal sider, indsætter denne indstilling en tom side i slutningen af jobbet.

1. I dit program skal du klikke på Fil > Udskriv og vælge Fiery server som din printer.
  2. Klik på den knap, der viser vinduet Dokumentegenskaber.

Trinnenes rækkefølge til at åbne vinduet Dokumentegenskaber varierer iht. programmet.

3. Klik på ikonet Layout.
  4. Vælg en af dupleksindstillingerne:
    • Udskriv toppen af billedet på side 1 på samme kant af papiret som toppen af billedet på side 2.

Stående Liggende
    • Udskriv toppen af billedet på side 1, på modsatte kant af papiret fra toppen af billedet på side 2.

Stående Liggende
Se dokumentationen, der følger med printeren, for at få yderligere oplysninger.