Arbejd med forindstillinger i Fiery Driver

Du kan oprette, redigere og slette forindstillinger. Du kan også gendanne standardindstillingerne for en forindstilling.

Lokale forindstillinger kan eksporteres og importeres med Fiery Driver.

Bemærk: Filformatet for Forindstillinger er enten .sav eller .xml. For .sav-filer er hver forindstilling en individuel fil. For .xml-filer er alle forindstillinger i én enkelt fil. Filen Forindstillinger oprettes specifikt for en bruger.