Angiv logonoplysninger

Hvis Fiery server kræver brugergodkendelse for udskrivning, skal du angive dit brugernavn og din adgangskode, når du vil udskrive.

Bemærk: Logon kan være dit netværksdomæne\brugernavn eller et lokalt brugernavn. Kontakt din systemadministrator angående dit systems krav.
  1. Åbn fanen Fiery-udskrivning. (Se Åbn fanen Fiery-udskrivning.)
  2. Klik på ikonet Joboplysninger , og udvid Brugergodkendelse.
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Jeg er gæst.

Hvis du ikke har et Windows-logon, skal du markere afkrydsningsfeltet.

Bemærk: Fiery server skal være konfigureret til at tillade gæsteudskrivning.
  4. Gør et af følgende:
    • Markér afkrydsningsfeltet Brug Windows-logon for at sende dit Windows-brugernavn og din Windows-adgangskode.

• Skriv dit brugernavn og din adgangskode i felterne.

Bemærk: Afkrydsningsfeltet Brug Windows-logon vises muligvis ikke, afhængigt af hvilken type brugergodkendelse der er konfigureret på din computer.
  5. Klik på Valider for at bekræfte, at Fiery server genkender dit brugernavn, din adgangskode og dine rettigheder.
    Bemærk: Validering fungerer kun, hvis Tovejskommunikation er aktiveret.
  6. Angiv de ønskede udskriftsindstillinger, og udskriv derefter dokumentet.