Fiery Driver Til  Windows

Skjul eller vis navigationForrige emneNæste emneDelUdskrivPDF

Afinstaller Fiery Driver

Du kan afinstallere Fiery Driver fra en klientcomputer.

De afinstallerede hjælpeprogrammer kan installeres og bruges lokalt fra en klientcomputer. Du behøver ikke at oprette forbindelse til Fiery Driver før du bruger softwaren.

Du kan afinstallere Fiery Driver ved hjælp af følgende metoder afhængigt af operativsystemet:

• Fiery Printer Delete Utility fra en Windows-klientcomputer.
  • Fiery Software Uninstaller utility fra en Mac-klientcomputer.