Ændr udskriftsindstillinger med Fiery Driver

Du kan ændre udskriftsindstillingerne for det aktuelle dokument eller for alle dokumenter, du sender fra din computer.

Hvis du ændrer en indstilling, bestemmer ændringens omfang:

• Ændringer, der er foretaget fra et program, gælder typisk for dokumenter, der udskrives, mens det pågældende program er åbent.

• Ændringer, der er foretaget i udskriftspræferencer gælder for den valgte printer og alle udskriftsjob, der sendes til den pågældende printer. Men hvis du kan angive den samme indstilling for udskriftsfunktion i programmet, kan programindstillingen tilsidesætte indstillingen under udskriftspræferencer.

Bemærk: Hvis du bruger udskriftspræferencer til at ændre en udskriftsindstilling for et enkelt dokument, skal du huske at ændre indstillingen tilbage til standardværdien, før du udskriver andre dokumenter, hvis det er nødvendigt, under den aktuelle programsession. Hvis du lukker programmet, gendannes alle indstillinger til standardværdierne under udskriftspræferencer.

Nogle opgaver kræver en bestemt metode til ændring af indstillinger. Du skal f.eks. foretage alle ændringer af skrifttypeindstillingerne under udskriftspræferencer, ikke fra et program. Hvis programmet ikke giver dig mulighed for at ændre indstillingerne, skal du også bruge udskriftspræferencer.