Fanen Fiery-udskrivning

Fanen Fiery-udskrivning fungerer som kontrolcenter for alle ofte anvendte udskrivningsfunktioner.

Fanen Fiery-udskrivning indeholder alle de udskriftsindstillinger, der gælder for printeren. Hvis du vælger en standardindstilling, udskrives jobbet efter de indstillinger, der blev angivet under printeropsætningen eller er printerstandarden.

Bemærk: Du kan også få adgang til og indstille nogle funktioner under fanen Fiery-udskrivning, og programindstillingerne kan tilsidesætte indstillinger, der er foretaget under Printerindstillinger.

Herudover kan visse hjælpeprogrammer som f.eks. Command WorkStation tilsidesætte visse udskrivningsindstillinger for et job. (Se i hjælpen til Command WorkStation.)