Arbejde med tilpassede sidestørrelser i Fiery Driver

Med tilpassede sidestørrelser angiver du dimensionerne på en udskrevet side. Når du har angivet en tilpasset sidestørrelse, kan du bruge den gennem et program uden at definere den igen, hver gang du udskriver.

På tilpassede sidestørrelser svarer Bredde til den korte side og Højde til jobbets lange side. Indstil tilpassede sidestørrelser på denne måde, uanset programmets retningsindstillinger.