Fiery Driver Til  Windows

Skjul eller vis navigationForrige emneNæste emneDelUdskrivPDF

Kommandolinjeinstallation af Fiery Driver

Den Windows-driverfil, der bruges til zwebs, PRNTDRV.EXE, understøtter nu baggrundsinstallation af driveren på enhver klient. Denne funktion understøtter installation af Windows-driveren i virksomhedenr via implementeringsværktøjer fra tredjepart.

For at se fejl, skal du vælge Event Viewer (Hændelsesfremviser) > Windows Logs (Windows-logge) > Application (Program). PRNTDRV.EXE angives som fejlkilden.
Bemærk: Fejlmeddelelser vises også i kommandovinduet.
Følgende funktioner understøttes:
  • Start af Fiery Driver-installationsguiden
    Bemærk: For at starte Fiery Driver-installationsguiden, skal du starte PRNTDRV.EXE , enten fra kommandolinjen eller Windows Stifinder.
  • Printerdriver og installation af printerdriver i baggrunden
  • Visning af modeller, som driverpakken understøtter
  • Visning af de landestandarder, som driverpakken understøtter
  • Udpakning af driverpakken
  • Bemærk: Der er adgang til de fire sidste funktioner på listen ved at anvende specifikke parametre til PRNTDRV.EXE fra kommandolinjen.
Bemærk: For alle funktioner gælder det, at du skal åbne kommandovinduet CMD.EXE i administratortilstand. Når kommandovinduet er åbnet, skal du ændre mappen til det bibliotek, hvor PRNTDRV.EXE er placeret.

Start af Fiery Driver-installationsguiden

Fiery Driver-installationsguiden Setup.exe vil blive startet hvis den er i driverpakken og der ikke overføres nogen parametre til PRNTDRV.EXE, hvilket kan opnås ved at:
  • Dobbeltklikke på PRNTDRV.EXE i Stifinder
  • Skrive PRNTDRV.EXE i kommandovinduet
Bemærk: At dobbeltklikke på PRNTDRV.EXE gør ikke, at udpakningsvinduet for printerdriverpakken bliver vist. Installationen af printerdriveren fortsætter i stedet, og Fiery Driver-installationsguiden bliver vist.

Printerdriver og installation af printerdriver i baggrunden

Kommando: PRNTDRV.EXE /install [-i ipaddress/hostname] [-l locale] [-m model] [-p printername] [-q queue]

• -i angiver printserverens IP-adresse/værtsnavn, som printeren peger på. Det er op til brugeren at sikre, at den angivne IP-adresse / værtsnavn tilhører en gyldig printer server. Validiteten af dem behøver ikke at blive kontrolleret. Denne parameter er obligatorisk, og der angives en fejl, hvis den mangler.
  • -l angiver landestandard med to bogstaver for den printdriver, der skal installeres. Hvis printerdriverpakken understøtter mere end ét sprog, er denne parameter obligatorisk, og der angives en fejl, hvis den mangler. Hvis printerdriverpakken er specifik i forhold til landestandard, er denne parameter ikke obligatorisk, fordi der kun vil være en driver, der kan installeres i driverpakken.
  • -m angiver modellen for den driver, der skal installeres. Driverpakken understøtter som regel to modeller af printerdriveren. Denne parameter er obligatorisk, og der angives en fejl, hvis den mangler.
    Bemærk: Modelnavnet skal være i dobbelte anførselstegn.
  • -p angiver navnet printeren. Denne parameter er valgfri, og hvis den ikke angives, indstilles printernavnet til det samme navn som printermodellen.
    Bemærk: Printernavnet skal angives i dobbelte anførselstegn.
  • -q angiver den printkø, som printeren skal udskrive til. Det kan være en af køerne for venteposition, udskrivning eller direkte eller navnet på en virtuel printer. Det er op til brugeren a tsikre, at den angivne printerkø eller virtuelle printer findes på serveren. Denne parameter er valgfri, og hvis den ikke angives, anvender printkøen automatisk "udskrivning."

Visning af de modeller, driverpakken understøtter

Kommando: PRNTDRV.EXE /listmodels [locale]

For at kunne vise de modeller, der angives af den angivne landestandard, skal landestandardens to bogstaver angives ud for parameteren/listmodels. Hvis den angivne landestandard er ugyldig eller ikke understøttes af driverpakken, rapporteres der en fejl. Denne parameter er obligatoriks, hvis driverpakken understøtter mere end én landestandard. Hvis driverpakken er specifik i forhold til landestandard (understøtter kun én landestandard), ignoreres denne parameter.

Visning af landestandarder, som driverpakken understøtter

Kommando: PRNTDRV.EXE /listlocales

Udpakning af driverpakken

Kommando: PRNTDRV.EXE /extract [path]

Parameteren [sti] er valgfri, og hvis den ikke angives, udpakkes driverpakken i mappen Prntdrvr, der ligger i en anden mappe med PRNTDRV.EXE. Hvis stien er angivet, skal den være absolut.