Åbn listen over installerede printere

Hvordan du navigerer listen over installerede printere på en computer afhænger af operativsystemet.

1. Gå til enhederne og printerne på dit netværk.

Printerne vises i fanen Printere og scannere eller mappen Enheder og printere.

2. Gør et af følgende:
    • Windows 11: Højreklik på knappen Start i nederste venstre hjørne af skærmen på skrivebordet. Klik på Indstillinger. Klik på Bluetooth og enheder, og vælg derefter Printere og scannere.
    • Windows Server 2022: Højreklik på knappen Start i nederste venstre hjørne af skærmen på skrivebordet. Klik på Indstillinger. Klik på Enheder, og vælg derefter Printere og scannere.
    • Windows Server 2019: Højreklik på knappen Start i nederste venstre hjørne af skærmen på skrivebordet. Klik på Indstillinger. Klik på Enheder, og vælg derefter Printere og scannere.
    • Windows 10/Server 2016: Højreklik på knappen Start i nederste venstre hjørne af skærmen på skrivebordet. Klik på Indstillinger. Klik på Enheder, og vælg derefter Printere og scannere.
      Bemærk: Fiery Driver understøtter alle versioner af Windows 10 inklusive version 21H2 og tidligere.