Tilpas Hurtig adgang under fanen Fiery-udskrivning

Ikonet Hurtig adgang under fanen Fiery-udskrivning kan tilpasses med ofte anvendte udskriftsindstillinger.

Dette sparer tid, fordi det ikke er nødvendigt at åbne alle de andre ikoner for udskriftsindstillinger for at indstille de funktioner, du har angivet i Hurtig adgang.

Når du placerer en udskriftsindstilling i Hurtig adgang, vises den stadig under ikonet for den oprindelige udskriftsindstilling. Du kan angive funktionen fra begge placeringer.

Hurtig adgang understøtter ikke udskriftsindstillinger som f.eks. Blandede medier under fanen Medier, der åbnes i et nyt vindue, når du vælger dem.

1. Gør et af følgende:
    • Åbn vinduet Udskriftsindstillinger, åbn den mappe, der viser de installerede printere, højreklik på det ønskede printerikon, og vælg Udskriftsindstillinger. (Se Åbn listen over installerede printere.)

• Klik på File (Filer) > Print (Udskriv) eller File (Filer) > Print Setup (Udskriftsopsætning) i et program, og vælg derefter Fiery server som din printer. Klik på den knap, der viser vinduet Dokumentegenskaber.

Trinnenes rækkefølge til at åbne vinduet Dokumentegenskaber varierer iht. programmet.

2. Klik på fanen Fiery-udskrivning.
  3. Klik på ikonet Hurtig adgang, og klik derefter på Tilpas.
  4. Du kan tilføje eller fjerne en genvej ved at vælge en og flytte den fra listen Tilgængelige genveje til/fra listen Aktuelle genveje.
    Bemærk: Fanen Hurtig adgang kan ikke være tom. Hvis du fjerner alle funktioner fra Hurtig adgang, vender den tilbage til standardgruppen af funktioner.
  5. Klik på OK for at gemme ændringerne.