Fiery Driver möjliggör kommunikation mellan dina program och Fiery Server, samt utskrift av dokument. Fiery Driver fungerar med Fiery Servers som använder PostScript-språket.

Notera följande vid användning av Fiery Driver:

• Fiery Driver tillhandahåller standardinställningar för de flesta program och skrivare. Det är enkelt att ändra inställningarna om du installerar ett nytt skrivaralternativ eller vill ställa in en viss funktion.

• Utskriftsalternativ och relevanta inställningar ger dig tillgång till skrivarens speciella funktioner. Alternativet för Dubbelsidig utskrift har till exempel inställningar som anger hur de utskrivna bilderna orienteras.

• Vissa utskriftsalternativ i Fiery Driver (dokumentegenskaper) finns även tillgängliga när du skriver ut ett jobb från ett program.

• I allmänhet är ändringar i utskriftsalternativen för Fiery Driver från mappen Enheter och skrivare (eller Skrivare och fax eller Skrivare) globala och tillämpas för alla jobb som skrivs ut på den valda skrivaren. Du måste kanske även välja samma inställning från programmet, eftersom programspecifika inställningar kan åsidosätta de globala inställningarna. Skrivarinställningar som väljs i programmet gäller normalt så länge som du har programmet öppet.

Mer information om inställningar eller ett specifikt utskriftsalternativ i Fiery Driver finns i Utskrift, som är en del av användardokumentationen.