Använda Fiery Driver för att ställa in alternativ som finns installerade på en skrivare

För att använda utskriftsalternativen för skrivaren och Fiery Server på lämpligt sätt måste du konfigurera Fiery Server från datorn för de alternativ som är installerade på skrivaren.

Dubbelriktad kommunikation, om den är aktiverad, åsidosätter de inställningar som du gjort för de installerbara alternativen när du installerade Fiery Driver. Dubbelriktad kommunikation gör det också möjligt för Fiery Driver att skicka en förfrågan till skrivaren och hämta de alternativ som finns installerade. De installerade alternativen visas i listan Installerade alternativ och de inställningarna i Fiery Driver som är beroende av alternativen aktiveras.

När du konfigurerar installerbara alternativ manuellt ska du se till att du matchar dem med skrivarens konfigurering. Annars kanske utskriftsalternativen som visas i Fiery Driver inte stämmer överens med de utskriftsalternativ som faktiskt finns tillgängliga.

Du kan också återgå till alternativens standardvärden.