Anpassa ikonen Snabb åtkomst på fliken Fiery-utskrift

Ikonen Snabb åtkomst på fliken Fiery-utskrift kan anpassas med utskriftsalternativ som ofta används.

Det sparar tid då du inte behöver öppna alla de övriga ikonerna för utskriftsalternativ om du vill ställa in alternativen som du placerade i Snabb åtkomst.

När du placerar ett utskriftsalternativ i Snabb åtkomst visas det fortfarande under den ursprungliga ikonen för motsvarande utskriftsalternativ. Du kan ställa in alternativet från båda platserna.

Snabb åtkomst har inte stöd för utskriftsalternativ som öppnas i ett nytt fönster när du väljer dem, till exempel Grundläggande inställningar och Expertinställningar på fliken Färg eller Blandade media på fliken Media.

1. Gör något av följande:
    • Öppna mappen som visar installerade skrivare via dialogrutan Utskriftsinställningar, högerklicka på skrivaren som du vill använda och välj Utskriftsinställningar. (Se Öppna mappen som visar installerade skrivare.)

• Välj Arkiv > Skriv ut eller Arkiv > Utskriftsformat i programmet och välj sedan Fiery Server som skrivare. Klicka på knappen som visar fönstret Dokumentegenskaper.

Anvisningarna om hur du öppnar fönstret Dokumentegenskaper varierar beroende på vilket program du använder.

2. Klicka på fliken Fiery-utskrift.
  3. Klicka på ikonen Snabb åtkomst och klicka sedan på Anpassa.
  4. Lägg till eller ta bort en genväg genom att välja en genväg och flytta den från Tillgängliga genvägar till Aktuella genvägar eller tvärtom.
    Obs: Fliken Snabb åtkomst får inte vara tom. Om du tar bort alla alternativ från Snabb åtkomst återgår den till gruppen med standardalternativ.