Fliken Fiery-utskrift

Fliken Fiery-utskrift fungerar som en samlingspunkt för alla de utskriftsfunktioner som ofta används.

Fliken Fiery-utskrift innehåller utskriftsinställningar som ofta används och som är specifika för Fiery Driver och skrivaren. Om du använder en standardinställning skrivs jobbet ut enligt de inställningar som angavs under inställningen eller så används skrivarens standardinställningar.

Obs: Du kan även komma åt och ange vissa flikalternativ för Fiery-utskrift via ett program och inställningarna i programmet kan åsidosätta inställningar som görs via Utskriftsinställningar.

Dessutom kan vissa program, till exempel Command WorkStation, åsidosätta vissa utskriftsinställningar för ett jobb. (Se Command WorkStation Help.)