Ändra utskriftsinställningar med Fiery Driver

Du kan ändra utskriftsinställningar för ett aktuellt dokument eller för alla dokument som skickas från datorn.

När du ändrar en inställning avgörs i vilken utsträckning ändringen tillämpas:

• Om du ändrar inställningen från ett program gäller ändringen normalt för dokument som skrivs ut medan programmet är öppet.

• Om du ändrar en inställning via Utskriftsinställningar gäller ändringen för den valda skrivaren och alla utskriftsjobb som skickas till den skrivaren. Men om samma inställning för utskriftsalternativ även går att ange inom programmet, kan programinställningen åsidosätta inställningen i Utskriftsinställningar.

Obs: Om du använder Utskriftsinställningar för att ändra en inställning för ett enskilt dokument måste du komma ihåg att ändra tillbaka inställningen till standardvärdet innan du skriver ut andra dokument, om nödvändigt, så länge programmet är öppet. När du stänger programmet återgår alla inställningar till standardvärden i Utskriftsinställningar.

För en del uppgifter kanske du måste använda en viss metod för att ändra inställningarna. Du måste till exempel utföra alla ändringar för teckensnitt i Utskriftsinställningar och inte från ett program. Du kan också använda Utskriftsinställningar om programmet inte låter dig ändra inställningarna.