Om Fiery Server kräver användarverifiering före utskrift, måste du ange det användarnamn och lösenord som du använder när du skriver ut.

Obs: Inloggningen kan vara din nätverksdomän\användarnamn eller ett lokalt användarnamn. Kontrollera systemkraven med systemadministratören.
  1. Öppna fliken Fiery-utskrift. (Se Öppna fliken Fiery-utskrift.)
  2. Klicka på ikonen Jobbinfo och utvidga Användarverifiering.
  3. Avmarkera kryssrutan Jag är gäst.

Markera kryssrutan om du inte har en Windows-inloggning.

Obs: Fiery Server måste vara konfigurerad för att tillåta gästutskrift.
  4. Gör något av följande:
    • Markera kryssrutan Använd Windows-inloggning för att skicka ditt Windows-användarnamn och lösenord.

• Ange ditt användarnamn och lösenord i fälten.

Obs: Kryssrutan Använd Windows-inloggning kanske inte visas. Det beror på vilken typ av användarverifiering som har konfigurerats på din dator.
  5. Klicka på Validera för att bekräfta att Fiery Server känner igen ditt användarnamn, lösenord och behörigheter.
    Obs: Validering fungerar bara om Dubbelriktad kommunikation är aktiverad.
  6. Ange de utskriftsinställningar som du vill använda och skriv sedan ut dokumentet.