Arbeta med anpassad sidstorlek i Fiery Driver

Med anpassade sidstorlekar kan du definiera måtten för en utskriven sida. När du har definierat en anpassad sidstorlek kan du använda det inifrån ett program utan att behöva definiera om det varje gång du skriver ut.

För anpassade sidstorlekar motsvarar Bredd den kortare sidan och Höjd motsvarar den längre sidan av ditt jobb. Ställ in anpassade sidstorlekar på det här sättet, oavsett vilka orienteringsinställningar som är angivna i programmet.