Använda vattenstämplar i Fiery Driver

Med Fiery Drivers vattenstämpelfunktion kan du skriva ut text (oavsett vad utskriftsprogrammet tillhandahåller) över den första sidan eller på varje sida i ett dokument.

Du kan definiera, spara och använda vattenstämpelsdefinitioner för alla Fiery Server-skrivare och alla dokument. Det går också att ange inställningar för vattenstämplar när du skriver ut ett dokument.

Obs: Inte alla program har stöd för vattenstämpelutskrift. Inte alla teckensnitt, till exempel vissa japanska och kinesiska teckensnitt, skrivs ut som vattenstämplar.