Förinställningar i Fiery Driver

En förinställning är en samling utskriftsinställningar i Fiery Driver som du kan komma åt vid ett senare tillfälle.

Du kan välja en förinställning för jobbet från listan Förinställningar eller skapa en ny förinställning baserat på de aktuella alternativen som valts i Fiery Driver. Om ett jobb inte använder en förinställning för närvarande så kommer fältet för förinställningar att vara tomt, det vill säga ingen text visas i fältet Förinställningar. Alla egenskaper visar standardinställningarna som är inställda initialt. När en förinställning för ett jobb väljs, uppdateras alla inställningarna så att de återspeglar den sparade förinställningen. Listan Förinställningar blir tom igen om du ändrar utskriftsinställningarna.

Det finns två typer av förinställningar för jobb:

• Lokala förinställningar – Finns sparade på användarens lokala dator och delas inte med andra användare.

Lokala förinställningar finns tillgängliga i listan Förinställningar när du går in på Fiery Server. De finns kvar på din lokala hårddisk tills du raderar dem.

• Serverförinställningar – Sparas på Fiery Server via Command WorkStation och delas med andra Fiery Server-användare. Publicerade Serverförinställningar visas i listan Förinställningar.

När du väljer en Serverförinställning och tillämpar den på ett jobb blir förinställningarna en del av jobbet och stannar med jobbet tills du ändrar dem.

Det går inte att ändra en Serverförinställning i Fiery Driver. Om Serverförinställningar har låst utskriftsinställningarna kan du åsidosätta utskriftsinställningarna i Fiery Driver efter det att du har valt den för jobbet. Rutan Förinställningar blir tom när den åsidosätts. (Se Command WorkStation Help.)