Öppna mappen som visar installerade skrivare

Du öppnar mappen som visar installerade skrivare på en dator på olika sätt beroende på vilket operativsystem som du använder.

1. Gå till enheter och skrivare på nätverket.

Skrivare visas i mappen Enheter och skrivare (eller Skrivare och fax eller Skrivare).

2. Gör något av följande:
    • Windows 8.1/Server 2012 R2: Öppna Start-skärmen genom att trycka på Windows-knappen på tangentbordet. Klicka på Kontrollpanelen och klicka sedan på Enheter och skrivare.
    • Windows 8/Server 2012: Öppna Start-skärmen genom att trycka på Windows-knappen på tangentbordet. Öppna snabbknappen Sök genom att flytta muspekaren högst upp eller längst ned i skärmens högra hörn, flytta den upp eller ned, och klicka på Sök. Skriv in Kontrollpanelen i sökrutan, peka på eller klicka på Appar och peka eller klicka sedan på Kontrollpanelen i resultaten. Klicka på Enheter och skrivare.
    • Windows 7/Server 2008 R2: Klicka på Start > Enheter och skrivare.
    • Windows Vista/Server 2008: Klicka på Start > Kontrollpanelen och dubbelklicka sedan på Skrivare.
    • Windows XP/Server 2003: Klicka på Start > Skrivare och fax.