Skriva ut duplex-jobb (dubbelsidiga)

Du kan skriva ut ett enkelsidigt jobb som ett duplex-jobb (dubbelsidigt) genom att ange dubbelsidiga inställningar som bestämmer hur de utskrivna bilderna orienteras.

Obs: De inställningar för dubbelsidig utskrift som visas varierar beroende på skrivaren.

Om dokumentet har ett udda antal sidor infogar det här alternativet en tom sida i slutet av jobbet.

1. Välj Arkiv > Skriv ut i programmet och välj sedan Fiery Server som skrivare.
  2. Klicka på knappen som visar fönstret Dokumentegenskaper.

Anvisningarna om hur du öppnar fönstret Dokumentegenskaper varierar beroende på vilket program du använder.

3. Klicka på ikonen Layout.
  4. Välj en av följande duplex-inställningar:
    • Skriver ut bildens överkant på sidan 1 på samma sidkant som bildens överkant på sidan 2.

Stående Liggande
    • Skriver ut bildens överkant på sidan 1 på motsatt sidkant som bildens överkant på sidan 2.

Stående Liggande