Fiery Driver voor Mac OS

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery Driver voor Mac OS

Fiery Driver zorgt dat uw toepassingen kunnen communiceren met Fiery-server en documenten kunnen printen.

Fiery-functies , een plug-in voor Fiery Driver voor Mac OS, laat toepassingen documenten afdrukken naar uw Fiery-server.

Volg de onderstaande richtlijnen wanneer u Fiery-functies gebruikt:

• Fiery-functies biedt standaardinstellingen voor de meeste toepassingen en printers. U kunt eenvoudig de instellingen wijzigen als u een nieuwe printeroptie installeert of andere instellingen wenst voor een specifieke functie.

• Wanneer u een taak afdrukt, hebt u rechtstreeks toegang tot Fiery-functies vanuit het dialoogvenster Druk af in Mac OS.

• Aan de hand van afdrukopties en de bijbehorende instellingen kunt u de speciale functies van de printer gebruiken. Met de afdrukoptie Dubbelzijdig afdrukken kunt u bijvoorbeeld de afdrukstand van afgedrukte afbeeldingen opgeven.

• Wanneer u afdrukt vanuit toepassingen met specifieke opties voor volledige afloop en schalen, raden wij u voor de meeste toepassingen aan de instellingen voor deze afdrukopties te definiëren in de Fiery Driver. Voor Adobe-toepassingen is het mogelijk dat de uitvoerschaling en de afgedrukte afbeelding worden gewijzigd, als de opties voor volledige afloop en schalen zijn ingesteld in het dialoogvensterAfdrukken van deze toepassing en u deze niet hetzelfde instelt in de Fiery Driver.

Meer informatie over specifieke afdrukinstellingen en Fiery Driver-afdrukopties vindt u in het onderdeel Afdrukken van de gebruikersdocumentatie.